7. prosince 2008

Rizoto

cca 2 porce:

Ingredience:
250g ryze
200 g tofu, nejlepe marinovane ci jinak ochucene
1 stredni cibule
100 g hub, hliva nebo zampion
2 strouzky cesneku
mrazena zelenina, podle chuti
sojova omacka
kavova lzicka zazvoru

Postup:
Osmahneme na oleji cibulku dokud nezacne zlatnout. Trosicku podlijeme, pridame nakrajene houby, prikryjeme a nechame nekolik minut podusit. Pridame nakrajene tofu a osmahneme ho. Pridame pasirovany cesnek, mrazenou zeleninu, drceny zazvor a sojovou omacku, nejprve podusime, pak odkryjeme a osmahneme. Nakonec vmíchame varenou ryzi a dukladne promichame. Podavame s chilli omackou, kazdemu dle jeho chuti.


Pripravil K.

3 komentáře:

  1. Mile dite, a to ti tak za mlada chutnal RIZECEK, jak sme mu spapavali kabatek , a mama se zlobila........inu, Allah ve sve nevyzpytatelnosti dela to co dela.....Allah Akbar !!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. a co teprve udela Allah az budu mit jet nekoho vyzvednout na letiste!

    OdpovědětVymazat
  3. tak se sabnem, ty kabatek, ja vnitrek...!!!!

    OdpovědětVymazat