Pro 2-3 osoby.
Ingredience:
3 lzice olivoveho oleje
1/4 lzicky soli
1/4 hrnku nasekane cerstve bazalky (nebo jine zelene)
asi 12 kousku (1 sklenicka) susenych rajcat
1 hrnek (predvareneho) kuskusu
1 hrnek varici vody
1/4 hrnku piniovych orisku
balzamikovy ocet
Postup:
V mise promichejte olivovy olej, sul, bazalku, nasekana susena rajcata a (suchy) kuskus. Zalijte hrnkem varici vody, misu potahnete kuchynskou folii a nechte 5 minut stat. Mezitim na panvi oprazte piniove orisky (hotove jsou kdyz jsou leskle). Po peti minutach kuskus nacechrejte vidlickou a pridejte orisky, pred servirovanim pokapejte balzamikovym octem.
V mise promichejte olivovy olej, sul, bazalku, nasekana susena rajcata a (suchy) kuskus. Zalijte hrnkem varici vody, misu potahnete kuchynskou folii a nechte 5 minut stat. Mezitim na panvi oprazte piniove orisky (hotove jsou kdyz jsou leskle). Po peti minutach kuskus nacechrejte vidlickou a pridejte orisky, pred servirovanim pokapejte balzamikovym octem.
Muzete podavat primo po uvareni nebo pozdeji (pri pokojove teplote).
Pin It Now!
Žádné komentáře:
Okomentovat