13. září 2009

Rizoto s Liskami

(veganske :) lisky maji vybornou chut (obvykle chutnaji i lidem, kteri jinak houby nemusi) a pokud narazite na dobre misto neni ani problem, nasbirat jich cely kosik. Uprava take neni nijak slozita, takze vzhuru do lesa!


Ingredience:
ocistene a omyte lisky
cibule
koreni (pouzili jsme na chate jedine dostupne - kmin a papriku a vysledek chutnal vyborne + pepri, sul)
cervena paprika nakrajena na prouzky
sojova smetana (Provamel)
sterilovany hrasek
uvarena ryze
cokoliv dalsiho chcete :) (treba dobacky?)


Postup:
Na oleji osmahnete cibulku, zapraste korenim, pridejte papriku a lisky a chvili smazte. Pote pridejte hrasek, zalijte sojovou smetanou (ne moc, ucelem neni omacka, ale kremove rizoto), chvilicku povare a vmichejte ryzi.

Pin It Now!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahojky,Maš super blog a moc dobry recepty !! Jsem rada ze jsem te nasla.Jsem nekoli let vegankou s Lasky ke zviratkum.Jen jsem neznala zadne ceske stranky veg !! Varila jsem podle italskych stranek pro vegany !! Dagmar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...