Postup:
Troubu predehrejte na 220°C. Brambory uvarte v osolene vode do mekka (na zkousku do nich pichnete vidlickou). Plech vymazte olejem nebo vylozte pecicim papirem a rozlozte na nej uvarene brambory. Kazdou bramboru rozmacknete mackadlem na brambory (nebo treba dnem sklenice), ale ne uplne, i kdyz placate, mely by +/- zustat cele, aby se daly dobre prenest na talir. Dale rozmackane brambory dukladne potrete olivovym olejem, posolte a posypte oblibenym korenim (ja se drzim sveho tymianu, oregana, pepre a sladke papriky). Pecte na hornim rostu trouby asi 20-25 minut na 220°C.
Na fotce s bonavita rizecky a salatovou bezvajecnou majonezou.
Na fotce s bonavita rizecky a salatovou bezvajecnou majonezou.
Pin It Now!
2 komentáře:
Máš zde super recepty bez krutosti. Rád je vyzkouším, rád je sním a rád budu navštěvovat tvůj blog. GO Cruelty Free :-)
dik :)
Okomentovat