Ingredience:
3/4 hrnku sojoveho mleka se 2 lzickami jablecneho octa
1/2 hrnku arasidoveho masla
1/3 hrnku oleje
2/3 hrnku cukru
2 lzice melasy
1 lzicka vanilkove esence
2 lzicky mletych lnenych seminek (vynechala jsem)
1 hrnek a 2 lzice polohrube mouky
1 lzicka prasku do peciva
1/2 lzicky sody
1/4 lzicky soli
Postup:
Predehrejte troubu na 180°C. Utrete arasidove maslo s cukrem, olejem, melasou vanilkou a lnenym seminkem (jestli ho jako ja vynechate, je dobre trochu mouky nahradit sojovou moukou - kvuli pojivosti). Kdyz je smes hladka prilijte mleko zdrcle octem. V jine mise smichejte mouku, prasek do peciva, sodu a sul, potom postupne vmichavejte do arasidove smesi. Pecte asi 23-26 minut. Po vychladnuti ozdobte cokoladovou polevou a drcenymi buraky.
Pin It Now!
Žádné komentáře:
Okomentovat